r לַסִיס - מעדן מגרעיני תירס - נוסח תימן
  • 03-6781444
  • א-ה 10:00-21:00 | יום ו' 9:00-14:00
  • בירנבוים 26 בני ברק

לַסִיס – מעדן מגרעיני תירס

23 ינואר

כמות:
8 -6 מנות

מצרכים:

200 גרם גרעיני תירם לבן ויבש
מים
מלח

אופן ההכנה:

שורים את התירס במשך 4-2 שעות בסיר, מכסים את גרעיני התירס עם מים. מבשלים על אש קטנה עד שהתירס מתרכך ותופח. יש המבשלים על פלטת שבת או בתנור בדרגת חום של שבת.

הלסיס הוא אחד ממרכיבי הג'עלה של יום השבת.

מתוך ספר המטבח התימני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
    0
    סל הקניות שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות
    דילוג לתוכן