r פְתוּת בשרי - נוסח תימן

פְתוּת בשרי

23 ינואר

כמות:

6-5 מנות

 

מצרכים:

 

2 פיתות, או צלוף, או קלוב או חצי כיכר לחם

3 כוסות של מרק בשר או עוף (על תכולתו: הבשר והירקות שבו)

4 כפות חילבה עם זחוק

מלח

 

אופן ההכנה:

 

חותכים (פותתים) את הפיתה לפיתים, לחתיכות קטנות, אל תוך סיר הבישול. מוסיפים למרק את החילבה ואת המלח. מערבבים ומבשלים על אש קטנה במשך 10-5 דקות. מגישים חם.

יש במוסיפים ממש לפני האכילה קצת מיץ לימון – לפי הטעם.

 

מתוך ספר המטבח התימני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0