r פְתוּת בשרי - נוסח תימן

פְתוּת בשרי

23 ינואר

כמות:


6-5 מנות


 


מצרכים:


 


2 פיתות, או צלוף, או קלוב או חצי כיכר לחם


3 כוסות של מרק בשר או עוף (על תכולתו: הבשר והירקות שבו)


4 כפות חילבה עם זחוק


מלח


 


אופן ההכנה:


 


חותכים (פותתים) את הפיתה לפיתים, לחתיכות קטנות, אל תוך סיר הבישול. מוסיפים למרק את החילבה ואת המלח. מערבבים ומבשלים על אש קטנה במשך 10-5 דקות. מגישים חם.


יש במוסיפים ממש לפני האכילה קצת מיץ לימון – לפי הטעם.


 


מתוך ספר המטבח התימני, בצע רכישה

0