r הריס - נוסח תימן
  • 03-6781444
  • א-ה 10:00-21:00 | יום ו' 9:00-14:00
  • בירנבוים 26 בני ברק
6 נובמבר

2 כוסות בורגול שתוף


מבשלים עם


2 כוסות מים


מעט מלח


4 כפות סוכר


 


זמן הבישול כ20 דקות לאחר מכן שופכים


2 כוסות חלב ו2 כפות סמנה


ומערבבים היטב ומכניסים לתנור כל הלילה על חום שבת


 צריך לבדוק בלילה אם חסר נוזלים אפשר להוסיף או מים או חלב מעט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
    0
    סל הקניות שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות
    דילוג לתוכן