החומרים
שוקי עוף
תפוחי אדמה- חתוכים לרבעים
3 כפות שמן
2 כפות תבלין
כוסברה / כמה עלים
1 בצל שלם
תבלין חוויאג' למרק
אבקת מרק עוף
מים
אופן ההכנה
בסיר נקי להרתיח מים [וכהמנהג מפורסם בקהילותינו לחלוט את הבשר] ובזמן שהמים מבעבעים אז שמים את שוקי העוף ולהוציא את הקצף הלבן. להנמיך הלהבה ולהוסיף את שאר החומרים. לבשל על אש נמוכה עד שהעוף מוכן כ- ¾ שעה. להגיש בתוספת חילבה. הערה: לכל סועד שוק עוף, 1 תפו"א ,1 כוס מים.