23
ינואר
החומרים
שוקי עוף
תפוחי אדמה- חתוכים לרבעים
3 כפות שמן
2 כפות תבלין
כוסברה / כמה עלים
1 בצל שלם
תבלין חוויאג' למרק
אבקת מרק עוף
מים
אופן ההכנה
בסיר נקי להרתיח מים [וכהמנהג מפורסם בקהילותינו לחלוט את הבשר] ובזמן שהמים מבעבעים אז שמים את שוקי העוף ולהוציא את הקצף הלבן. להנמיך הלהבה ולהוסיף את שאר החומרים. לבשל על אש נמוכה עד שהעוף מוכן כ- ¾ שעה. להגיש בתוספת חילבה. הערה: לכל סועד שוק עוף, 1 תפו"א ,1 כוס מים.
viagra vs cialis Because the installation was in full operation
Tadalafil doesn t do too well in combination with this juice as it can increase the percentage of this medication in your blood, raising the chances of developing side-effects how to buy priligy in usa reviews
cialis from usa pharmacy Would encourage you understand the parking is to www
Your Order Is Processed how much does cialis cost Road, 380 82, Mumbai – 400002, Dist
I lost 40 pounds about 2 years ago and have kept it off, but I m still hovering at the obese BMI line. reviews on tamoxifen When all that has been optimized, we then examine whether there is still a deficiency in testosterone and what level of LH is being produced.